Seter I Turneringen


  1. Seter/stacker - Alle seter i turneringen vil deles ut tilfeldig og kan ikke byttes. Turneringsledelsen reserverer retten til å tilpasse setene for å legge til rette for spillere med spesielle behov underveis i turneringen, og for å balansere bordene ved begynnelsen av turneringen. Spillere er ansvarlige for å verifisere kvitteringen fra registreringen for å forsikre seg om at denne stemmer overens med setet de setter seg i.

   1. Spillere på venteliste, spillere som har registrert seg etter turneringens start og spillere som registrerer seg på nytt vil motta fullt antall sjetonger.

   2. Der hvor det gjelder vil spillere som henter sine bord- og sete-plasseringer få sine stacker satt i spill når alle deres setenummer har blitt samlet inn. Eksempel - Dersom en spiller får Bord 4/Sete 8, vil alle #8 setene i turneringen få stackene sine i spill så snart alle #8 setene er samlet inn.

  2. Identifikasjon - Alle spillere er ansvarlige for å ha gyldig bilde-ID for å få turneringssetet sitt til begynnelsen av dagen, og alle etterfølgende dager, på alle GPTL-eventer. Enhver spiller som bruker falsk identifikasjon vil bli straffet, opp til og inkludert diskvalifikasjon fra eventen.

  3. Forlate turneringen - En spiller som forlater en event på ethvert tidspunkt, uansett årsak, for en lang tidsperiode (flere turneringsnivåer) kan dømmes til å ha mistet retten til kostnaden av adgangen. Sjetongene til en slik spiller vil fortsette å bli blindet bort. Skulle scratchmania casino imidlertid spilleren fullføre på en plassering som gir premie så snart alle sjetongene er blindet bort, skal spilleren fortsatt være kvalifisert for premien som passer med hans eller hennes sluttplassering.

  4. Rebuys - Spillere som ønsker å gjøre en rebuy kan ikke gå glipp av en hånd. Dersom en spiller annonserer intensjonen om å foreta en rebuy før en ny hånd, vil den spilleren ha sjetonger bak og er påkrevd å foreta rebuyen.

  5. Bordbrytning - Rekkefølgen bord brytes opp i vil bli gjort tilgjengelig når registreringen for den første turneringen har stengt. GPTL reserverer retten til å endre rekkefølgen for bordbrytningen. Spillere som kommer fra et brutt bord vil ta rettighetene og ansvaret til posisjonen (knappen, lilleblind, storeblind). De vil ikke motta en hånd mellom lilleblind og knappen.

   1. Bord vil brytes etter dobbel tilfeldighet. Dealeren vil gi spillerne på bordet ett kort hver, fra sete en og videre. Turneringsledelsen vil blande setekortene og dele ut ett til hver fra spilleren som fikk det høyeste kortet og videre rundt bordet med klokken.

  6. Balansering av bord - Spillet vil stoppe på ethvert bord som har minst tre spillere mindre på bordet enn hva som regnes som fullt bord på det tidspunktet. I spill med flop og mixed games, vil spillere bli flyttet fra storeblind til den dårligste posisjonen, inkludert å flyttes til storeblind når dette er tilgjengelig. Den dårligste posisjonen er aldri lilleblind. I spill hvor det kun spilles stud vil spillere flyttes etter posisjon (det siste sete som ble ledig på bordet med færrest spillere er setet som skal fylles).

   1. I senere faser av turneringsspill vil bordene balanseres etter turneringslederens forgodtbefinnende.

  7. Hoppe over blinder - Spillere som med hensikt hopper over blindene sine når de flytter fra et brutt bord kan risikere straff.

Lese

Handling

Nytt turneringsnivå - Når tiden har utløpt i en runde og en ny runde annonseres av et medlem av turneringsledelsen, vil de nye blindene gjelde fra neste hånd.

Prosedyrer

Knappen - En trekning for å bestemme knappens start-posisjon vil bli gjort før starten av hver event, og også før hver omstart og hver gang det trekkes nye seter samt før finalebordet starter.

Seter I Turneringen

Seter/stacker - Alle seter i turneringen vil deles ut tilfeldig og kan ikke byttes. Turneringsledelsen reserverer retten til å tilpasse setene for å legge til rette...

Showdown

Verbale annonseringer - Kortene snakker for å avgjøre vinneren av en hånd. Verbale annonseringer om innholdet i en spillers hånd er ikke bindende...

Straffer Og Spiller-Etikette

Avsløring - Spillere er pålagt å beskytte andre spillere i turneringen til enhver tid. Derfor, uavhengig av om de er i en hånd eller ikke, kan ikke spillere...